Wil je hoger in Google en méér bezoekers?

Vraag een gratis SEO quickscan!

Direct aanvragen

Linkbuilding

Gevonden worden online - Linkbuilding

Online populariteit wordt voor een groot gedeelte bepaald door linkbuilding. Ofwel zoekmachines speuren op het web om te kijken hoe vaak er online over je gesproken wordt. Online spreken kan op verschillende manieren.

beste linkbuilding

Op  traditionele manier linkbuilding

Traditionele linkbuilding wordt ook wel linkbuilding 1.0 genoemd. Het kost relatief weinig uren, maar je kan mooie resultaten behalen. Webmasters van relevante websites worden aangeschreven met de vraag of zij een een backlink willen plaatsen op hun site naar jouw website. Belangrijk is dat aan de links zoekwoorden worden meegegeven die eerder zijn vastgesteld.

Linkbuilding wordt handmatig uitgevoerd

Met een team van SEO specialisten worden bij SEO-Power persoonlijke e-mails verzonden. In deze mails staat altijd een persoonlijke verwijzing naar de site van de potentiële linkpartner. De webmaster merkt dat dit wordt gedaan door een echt persoon, ziet de relevantie van het linkbuilding voor zijn site en is hierdoor eerder geneigd de backlink te plaatst. Doordat ons CRM systeem optimaal is ingericht kunnen wij per uur veel webmasters persoonlijk aanschrijven.

Linkbuilding 2.0

Snelle manier voor resultaten.

Deze kent veel verschijningsvormen o.a.:

  • Het schrijven en verspreiden van persberichten.
  • Als gastauteur schrijven op blogsites
  • Op forums en nieuwssites jezelf mengen in discussies.
  • Aanwezig en zichtbaar zijn op social media.

Deze links worden éénmaal verspreid in een inhoudelijk stuk en deze links worden vervolgens, als het artikel voldoende waarde heeft, vanzelf verder verspreid.

SEO-Power staat voor kwaliteit

SEO-Power verzorgt met een team van webmasters en SEO specialisten beide soorten linkbuilding. Wanneer een website nog weinig backlinks heeft adviseren wij altijd te starten met Linkbuilding 1.0. Hier is dan het snelst winst te behalen. Aan de links uit linkbuilding 2.0 wordt steeds meer waarde toegekend. Echter deze vorm van Linkbuilding kost meer tijd. Welke linkbuilding strategie voor jouw website het beste is bepalen wij graag samen met jou.

SEO Pakket I - vanaf € 149,00

Website optimalisatie
Website optimaliseren 1 pagina, meerdere zoekwoorden in overleg.

149,00,-- exclusief BTW

 

SEO Pakket II - vanaf € 499,00 SUPERAANBIEDING !!!

 SUPERAANBIEDING !!!

  • 4 pagina optimaliseren voor slechts;

 499,-- exclusief BTW

 

SEO Pakket III - vanaf € 349,00 p/mnd

 SEO Pakket III - vanaf € 349,00 p/mnd

DIAMOND pakket
PLATINIUM pakket

Neem direct contact met ons op!

0800-3500100